fredag 26 februari 2010

These are the days

Idag vaknade jag i en varm famn som tog med mig skolan. Han pekade på alla hus.
"HAHA UNIVERSUM. Nu är vi i UNIVERSUM!" - jag. För huset hette så. Heh.
Det var fint och jag drömmer lite om när det här blir på riktigt. Vi lyssnade på vad Goffman tyckt och tänkt om vardagslivet och roller och sen åt vi lunch på stan och kollade bokrean.

Det snöar här och det är himla fint. Nu ska jag lägga mig med honom i sängen och kramas innan vi ska dricka te.


måndag 22 februari 2010

Laxar och björnar i politiken

Jag märker att så fort det blir mycket att göra så försummar jag att faktiskt skriva och själv reflektera över det. Just de tider då jag verkligen skulle behöva det. Igår var det nämligen SSUs kommunårskonferens och en styrelse avgick medan en ny valdes. Stadgar antogs, jag blev ordförande för ett år till och så vidare. Smidigt var det över och då var det bara att introducera den nya styrelsen i de där osynliga uppgifterna som de inte visste om som medlemmar. Jag känner att nu när jag påbörjar det tredje året i styrelsen så börjar jag faktiskt förstå vad folk säger. Politiker kan aldrig prata som folk och jag börjar nog trilla in dit själv då och då (dock har jag alltid haft lite av det draget, men det hängde liksom med drygheten som bor som ett litet monster inuti mig) så det är skönt att faktiskt förstå mer och mer.
Någon gång ska man lära sig.

Apropå något helt annat än politik så fick jag ett glädjande brev på dörrmattan idag. Det var studera.nu som tydligen tyckte att jag gjort mig förtjänt av två biobiljetter! Dock fungerar de ju inte på biografen som finns här i Piteå, men jag reser ju till Umeå nu på torsdag så de kommer definitivt att användas. Förmodligen för att se Valentine's Day med finaste. På fredagen ska jag få hänga med på hans skola och det blir nog spännande, åtminstone till en början. Men jag ser fram emot lite ledighet. Planerar att ordna upp alla borden/måsten innan så att jag välförtjänt kan ha lite lov. Aldrig fel. Det är så himla tråkigt att ha ledighet och ändå komma på sig själv att sitta och jobba med tråkigheter.

I övrigt gråter livmodern blod och jag är trött. Men jag har apelsinkrokant, hallonsaft och en tidig kväll med filmen "Askungen".

lördag 20 februari 2010

My blueberry nights

Just nu myser jag med fantastisk musik och tänkte försöka hinna ut innan mörkret faller. Tur nog gör det ju inte det direkt. Jag har Finaste här och vi tänkte hitta thaimat. Eller... JAG vill hitta thaimat och choklad och blåbärspaj och mer mer mer. Nom.

Igår så blev det lite skolarbete (tur att jag redan var klar) och istället hängde jag på sossestugan hela dagen. Det var det ena och det andra som behövde fixas till kommunårskonferensen som är imorgon och Frida skulle haft det tungt om hon var tvungen att göra allt själv. Halv sex skjutsade hon i alla fall hem mig och trött, men koffeinhög grämde jag mig inför att ta itu med disken och matlagning innan jag och Finaste bara kunde lägga oss i sängen resten av kvällen. Men när jag öppnar dörren är det nästan helt mörkt i lägenheten, med undantag av tända ljus. Lugn musik spelas och på bordet står en bukett rosor i vatten. Köket är helt städat och sen erbjuder han mig en massage.
Det var en väldigt fin fredag, verkligen. Medan han sedan gjorde tråkiga skolarbeten tog jag en tupplur och sen låg vi och läste böcker tillsammans.
Vilket vi ska göra om idag. Med thaimat istället för tråkiga spaghetti och köttfärs och så ska vi spela Shaiya istället för att läsa böcker som analyserar samhället.

Så fint att ha någon som förstår mig.

onsdag 17 februari 2010

Du är också värd att älskas

Jag kom just hem med bussen, för min mössa har jag fortfarande glömt hos en vän, men en vacker slöja värmer och döljer håret som skulle behöva en tvätt. Kanske ett bad ikväll?

Jag slängde just in lite mat i mikron och började fundera. Jag vet att jag inte är helt ensam om det, men sådär supervanligt vet jag väl inte om det är, men... Ibland så kan allting vara riktigt fint städat. Golven är skurade, listerna rengjorda, disken i urtorkade skåp och alla böcker dammtorkade. Jag kan känna mig säker inför kommande prov, inga arbeten har en nära deadline och allting flyter på riktigt bra. Ändå sitter jag och grämer mig för att mikron borde bli rengjord. Byrån borde jag också torka ur. Sen kan jag ju plugga en extra vända, eller är det inte dags att planera upp den där studiecirkeln nu när jag har tid? Ingen dör av att jag missade att torka ur besticklådan, men det finns i mitt huvud och får mitt hjärta att slå dubbla slag. Ibland funderar jag på om det kanske är dags att lugna ner sig lite och ställa lite lägre krav. När en alltid går runt och väntar på att bli avslöjad, att en har bara haft tur genom alla MVG och när som helst kommer alla komma på att nej, jag kanske inte är särskilt klyftig ändå.
De dagarna kanske jag borde läsa en bok och göra ingenting, fast i slutändan har jag ändå startat upp tre olika projekt. För att jag trodde att jag hade tid. Kanske borde lägga av med det, men mikron stör mig idag också. Trots att jag har så mycket annat jag måste måste måste stressa mig igenom tills imorgon.

Livet är inte alltid lätt. Det ska minsann bli det där badet ikväll.

Började läsa en bok i skolan idag, "Flickan och skulden - en bok om samhällets syn på våldtäkt". Jag mår fruktansvärt illa när det är utdrag ur förhör och domar. En fjortonårig tjej, nio killar, ett garage.

Jag som oroade mig för en smutsig mikro.

Soon we'll be found

Kroppen värker mest och jag kan inte tänka med förkylningsslem i huvudet. Fast jag vägrar bli sjuk. Det är inte timing och nu är det sent. Jag vill skriva och det här är väl bara en sån där natt som en borde sova, fast en gör inte det.

Jag ska skriva och läsa en bok.

"Let's not fight I'm tired can't we just sleep tonight
don't turn away it's just there's nothing left here to say
Turn around I know we're lost but soon we'll be found"

Sia – Soon We'll Be Found - Radio Edit

tisdag 16 februari 2010

Ligg steget före!

Nya vårskor, genvägarna till drömjobbet och allt annat ytligt och mysigt som går att sätta i Cosmopolitan tänkte jag läsa idag. Jag hörde att det är fettisdag och eftersom jag inte äter semlor så tycker jag det är en fantastisk idé att svulla sig på annat. Så jag har saltiner och mjukost, lite godis och chokladmjölk. Slår vilken semla som helst när jag kombinerar det med täcken, tända ljus och tidningar. Det blir nog en kärleksfilm ikväll också.

Ikväll har jag visserligen varit och bestämt min framtid, ungefär. Jag gick till utbildningsmässan på Nolia och fyllde i tävlingar, letade godis/pennor/kondomer som sig bör och hann med att prata med syven för umeå universitet. Svenska och psykologi, det låter väl bra? Tydligen ovanlig kombination tyckte dem, men mig passar det perfekt.
Så nu när mitt öde är beslutat så måste jag ju göra bort alla grejer till gymnasiet. Högen har blivit lite föööör massiv känner jag. Men det hinns med idag!

måndag 15 februari 2010

Att ätas eller bli ätats

Det är minsann djungelns lag, hörde jag idag, hoh. Oj vad jag har skrattat idag. Hela klassen verkade på härligt oseriöst humör. Det är nog värmen och solskenet som gör det. Idag hittade vi på buuus och jag borde vara lite seriösare när jag arbetar men jag gör en minijordglob av silkespapper och en jättefjäril av ståltråd. Woho. PYSSLAAAAA AAARGH. Nej alltså himla fint, faktiskt. Igår var det minsann alla hjärtans dag och jag kände att jag inte orkade uppdatera. Hela helgen har varit väldigt underhållande och igår myste jag ner mig i sängen med mjukisbyxor och smöriga filmer. Tecknat och romantik och sånt fint, ni vet. Långa samtal med finaste så klart och lite sorbet.

I övrigt har jag tillsammans med styrelsen för SSU Piteå pillat ihop verksamhetsplanen som medlemmarna spånade på i torsdags och det här kommer nog bli ett grymt år. Sedan blev det kaffedrickande på Nodo med Luul vilket var himla trevligt. Alltifrån snusk till spöken hinner avhandlats över påtåren.

Nu är det väl bara att chilla ner med lite skön musik, peppa debatt i pite fm nästa vecka och så Thomas Di Leva imorgon på utbildningsmässan. Kom och besök SSU's mysiga monter!

lördag 13 februari 2010

Du behöver inte vara perfekt

Nu har jag sovit länge länge och solen värmer upp staden här utanför. Jag funderar på om jag skulle ta en promenad. Fast nu har min bror varit förbi med städgrejer, jag vill rita, det är so not fresh här inne och kroppen värker as usual. Men jag ska nog göra lite mysig brunch, diska och plocka undan det värsta. Kanske. Brunch blir det i alla fall, och sitta och titta på den smältande snön.

En annan idé vore att läsa boken, med samma namn som bloggrubriken. Då kanske jag kan förhandla bort städningen och så boostar det mitt ego lite till ikväll?

Pepp-musiken DELUXE. Ke$ha – TiK ToK

fredag 12 februari 2010

'til we see the sunlight

Jag är peppen. Jag vill ha en fotostudio och en modell att fota. Huhuuu. Nya kläder.
Rea mhmm~.


Destiny's Child – Bootylicious

The party don't start 'til I walk in

Utvilad som få vaknade jag till solsken, pluggade i tio minuter till psykologiprovet och är ganska säker på att jag skrev mvg. Ganska tvärsäker. Ibland är jag bara fantastisk, wohoooo.
Efter att ha gjort det omöjliga så gick jag och Maria och kikade på stan. Det var svinkallt men fint och jag gillar rean. Jag ska nog ta bilder senare. Kanske. Om jag orkar.
Nu funderar jag på att rita lite. Den här dagen är bra. Det här albumet är bättre.

Ke$ha – Animal

Jag såg en video med Beyoncé och Lady Gaga (kombinerat!) och är hemskt sugen på att dansa, nanananaa. Jag nöjer mig med guldglittriga naglar och en god bok ikväll. :)

If you can - hold on



Jag älskar sovmorgnar.
Peter Grant – Happy Together

torsdag 11 februari 2010

Obetingad stimulus och cream cheese chips

Jag kände mig som Pavlov's hund när jag stod på affären tidigare ikväll. Så det blev chips. Fy fy. Jag som inte ens hinner träna numera. Men allt är ju så himla otajmat.
Ikväll har vi i alla fall haft SSU medlemsmöte. Skön stämning och en hel del hann bli avhandlat. Nämnder, fullmäktige, distriktsstyrelsen, distriktårskongresser och så en teckning med en mullvad och ett äpple. Det känns kul att se folk engagerade och vilja ta sig framåt, vara med!
Jag känner mig lite hönsmammig, men åh så mysigt det är ändå.

Nu måste jag plugga psykologi och jag är inte det minsta sugen. Jag var på biblioteket idag och som vanligt kommer jag ju aldrig hem tomhänt. Så egentligen vill jag helst krypa ner bland täcken med varm choklad och lite "Du behöver inte vara perfekt". Jättebra bok om en vill kunna rättfärdiga en lat kväll. Fast en sådan hade jag ju igår. Så det är väl bara att ta tag i eländet. Freud är ju ändå lite rolig att läsa om.

Ha en fin kväll.

David Sandström Overdrive – These Are The Days

Svar på kommentar

Mamsi sa...

det är ju inte så att du ska bestämma det idag men det börjar vara dags att se i vilken riktning det ska gå. Den 15 april har du på dig till att veta vilka knappar du ska trycka på ;)

Svar: Joo, jag vet. Jag är ju säker på att det är lärarutbildningen som blir, med ingångsinriktning svenska. Sen så får det andra ämnet bli psykologi tror jag. Eller bild. eller något annat. Det är inte lika noga. Jag velar mest mellan städer, faktiskt. Det lutar åt Umeå rätt mycket nu, så jag tänkte åka ner på deras öppet hus-dag. :)

I rättvisans namn - Krönika

Idag är min krönika i tidningen. Om ni inte har Piteå-tidningen hemma går det lika bra att läsa den här:

http://www.pitea-tidningen.se/ledare/artikel.aspx?ArticleId=5173819

Nu måste jag skynda till skolan trots att jag är sjuk, för jag ska till SYV och bestämma mig för vad jag ska göra av mitt liv. huhuuu~

Svar på kommentar

Emelie sa...

Läste krönikan idag :)
Den var bra,liksom dina andra har varit :)
Kram

Svar: Tack så hemskt mycket. Den här var ju lite seriösare och hade inget med genus att göra, så det var ett experiment ;D

onsdag 10 februari 2010

Jag skulle aldrig våga

"Hon drömmer mardrömmar om döden som får mig att vekna."

Idag känns det inte som att jag har gjort något vettigt. Det har jag visst, men det känns inte så. Jag känner mig lat och faktiskt ganska äcklig. En dusch skulle inte skada och jag hade kunnat dra på mig något annat än mjukisbyxor när jag kom hem. Jag kunde ha diskat. Nej istället lade jag mig och såg Cashback som för övrigt var ganska ovärd, i alla fall med mitt humör. Jag har gjort absolut ingenting sedan jag kom hem. Jag har vilat. Men det får jag ju också göra. Ibland i alla fall. Skrev asjobbigt prov i skolan och jag känner att min hjärna har lagt av någon gång tidigare i veckan. Jag kan liksom inte fokusera. Inte orka.
Om jag lägger mig tidigt ikväll och plockar upp det värsta innan dess så kan imorgon bli produktivt. För när jag är såhär lat så blir jag bara på dåligt humör i slutändan när jag inser att tiden försvann, tid som behövdes för alla de där sakerna jag måste göra.

Ibland får en vara lat. eller?
Nej jag ska nog skriva ihop en lista på grejerna och göra bort minst hälften ikväll. Annars kommer jag inte kunna somna.

Kolla ledarsidan i Piteå-tidningen imorgon, krönikan är med där!

tisdag 9 februari 2010

Svar på kommentar

Mamsi sa...

Snyggt jobbat. you got it.

Svar: Tack :*

emzi sa...

Älskar teckningen! Du är jätteduktig på att rita! :)

Svar: Tack rara duuu, men jag skyller mer på tur faktiskt. Det mesta jag gör ser inte ut såhär ;D

Fragile bones


Nej alltså nu måste jag ju verkligen skärpa mig. Det här hade lika gärna kunnat vara en bilddagbok och mina inlägg är som en statusuppdatering på facebook. Sorgligt, lotta, sorgligt. Nej fy jag ska göra klart. Tur nog så kan jag historieprovet :D så jag ska bara göra lite körkortsteori och sånt. Eh kanske kolla igenom krönikan som jag borde ha skickat in. Fast deadline är imorgon. Men det skadar ju inte att skicka in det dagen innan, för en gångs skull. Varför ska jag alltid vara i sista minuten?

För idag ritar jag istället.

Regression

För att kompensera mina vuxenpoäng så känner jag att jag behöver mina perioder då jag är extremt barnslig. Nu är det en sådan. Jag kan inte påstå att det är lägligt, då jag egentligen vill bli klar med massor av saker jag borde göra, men det är som att en dag vaknade jag helt enkelt med en femårings hjärna. Jag ritar istället för att läsa miljoner sidor om krig och död och skräckvälde och giljotiner. Visserligen är jag inte så stressad över provet. Det känns som att jag kan det. Jag vill mysa, men finaste åker iväg till långt bortom bergen och jag kan inte följa. Istället ska jag ha historie- och psykologiprov. Inte alls lika kul som tanken på långa promenader, hand i hand och vackra vyer. Jag som inte ens gillar natur och sånt.

Jag vill nog bada ikväll, om jag blir klar i tid. åååh badankor vill jag ha.

Jag vill inte växa upp.

Svar på kommentar

Sara sa...

du är ju awesome! JAG ÄR AVIS o.o

Svar: Tack snälla rara du! :DDDD åh så glad jag blir!

måndag 8 februari 2010

Återupptar gamla intressen


Det var länge sedan jag fann riktigt nöje i att bara sitta och teckna. Nu var det ändå ganska trevligt. Det hade nog att göra med att jag inte ställer några krav alls på mig själv, eftersom det är första gången jag prövar ritplattan. Eller ja, jag har ju testat en gång förut, men jag pillade mest runt, inte tecknade. Det känns ändå som att det gick helt ok.

We choose love, we choose light


Jag slösar min tid och snart är det sängdags om jag inte vill ha migrän imorgon igen. Det vore ju rätt surt. Jag kanske borde börja med allt det där jag måste göra. Fast det är ju inte stressen av att det ska vara klart imorgon-imorgon, så då är det svårare att bli motiverad.

Istället prövar jag ritplattan som fått ligga och damma alldeles för länge. Jag tänkte jag ska lära mig. någon gång.


I honestly love you

Helgen har varit absolut perfekt och då har jag inte ens haft en tanke på att sätta mig vid datorn och blogga. Eller ens uppdatera status på facebook. Jag har varit med finaste och firat en försenad årsdag i en hel helg.
Torsdagkvällen spenderade vi i sängen, åt sorbet och såg film. Under fredagen sågs vi inte förrän på kvällen då han bjöd mig på en trerättersmiddag (grekiskt) och efter tre timmar av skratt, mys och mängder mat gick vi hand i hand hem genom snön för att sedan värma oss under tjocka täcken när vi kom tillbaka hem till mig. Lördagsmorgonen vaknade vi tidigt men hade kuddkrig, småpratade och myste istället för att kliva upp direkt. Vi tog oss ut och handlade mitt på dagen och lagade sedan en fantastisk middag tillsammans (fårostgratinerad fläskfilé, blandsallad och vitlöksbröd). Jag blir så hemskt lätt trött numera så vi lade oss i sängen och han strök mig över håret och omfamnade mig tills jag somnade. En timme senare väckte han mig och då var det dags att bli lite fin inför kvällens konsert, Hästpojken. Trots att vi båda inte är några fans eller gillar konserter så värst, hade vi en underbar kväll. Mycket skratt (hästar som bajsar på borden, popdansen, musikesteter, hästarhästarhästar) och kramar. Medan alla andra stod och hoppade framför bandet rockade vi loss på sidan om och dansade istället för att tafsa på sångaren. Popdansen var återkommande.
Söndagen fylldes av vemod inför det stundande avskedet och slitningarna i hjärtat har nog inte gått över än. Men det är väl bara att bita ihop, för livet kommer vara fyllt av avsked oavsett om en vill det eller inte.

Just nu längtar jag efter hans varma famn och lyssnar på låten som blivit det senaste tillskottet på våran playlist. Hästpojken – Medan vi faller



Present! Underst är en samling av vad jag fick, trots att det är hans födelsedag som också skulle firas. Men han verkade glad över klockan i alla fall. : )

torsdag 4 februari 2010

Krio keros ja dio

Kyla, dags att vara två

Jag bakar lyckokakor och de blir inte alls särskilt vackra eller ens i närheten liknande bilden. Men de smakar fantastiskt! I dem har jag lagt små kärleksbudskap. Jag firar ju alla hjärtans dag en vecka i förväg, eftersom jag inte kommer få träffa Finaste på länge. Så nu bollar jag nudelkok, lyckokakebak och så the world wide web. Snart snart snart kommer han.

Jag laddar upp bilder senare.

onsdag 3 februari 2010

Pyssel och stök

Jag tänkte nu att det vore en bra idé att pyssla, städa, tvätta, diska och göra mentala idéskisser för framtida planer. Det slår snurr igen och igen så nej det kanske inte var en bra idé. Istället slår jag på kärleksmusik och viker tvätten. Jag älskar doften från mitt nya sköljmedel.

http://open.spotify.com/track/5OgEJao0qPCjsEv2ErCRB2

Jag känner att idag är det en sådan där perfekt pysseldag för mitt huvud kan inte fokusera det minsta så de färgglada papprena och pepp-boken som inte är klar än fångar min blick. Kanske sen. vika tvätt, städa, diska först.

Lite hallonsaft ska jag blanda. Det höjer stämningen lite till!

tisdag 2 februari 2010

Hon gick med hösten

Början på det som ska bli något litterärt och fint i slutändan, snart faktiskt. Vad tror ni?

"Prolog:
Musiken från plan tre, fotsteg närmar sig plan fyra och alla ljud fick trapphuset att skrika tomhet. Det luktar matos från lägenhet 9 och gårdagens fest i trean stinker i dörrspringan. I en järnsäng som för länge sedan gett upp, till och med gnisslet hade tystnat, ligger hon blottad för det som inte är ett liv. Hon lyssnar på ljuden och gissar vem som kommer hem, vem som bara lämnar sitt näste för att slänga soporna. Bilder flimrar från andras liv medan hon har pausat sitt eget. Alla andra dagar trycker hon rewind, för att leva lite mer, även om det är dagar som redan passerat. Det finns en trygghet i att återuppspela det som varit, oavsett vilken känsla det än kan ge. Det är tider hon kan hantera, situationer hon kan förstå och då är ingenting spontant och ingenting är farligt. Det är klart det finns dagar då allt är nu, play, men de dagarna har inte tjugofyra timmar eller kanske ens tre. Aldrig har hon spolat fram.
Här fanns inga evigheter, här fanns bara tid. Väggar talade om historia men aldrig om människor.
Kapitel 1:
”Jag har inte tid att röka.”
Det sa hon till dem en sensommarkväll på stranden, såsom alla vackra historier börjar. Någon tände en cigarett och placerade paketet i fickan.
”Det är skitsnack att vi är i det här tillsammans,” utbrast hon. ”Ingen kan vara tillsammans med någon här. I så fall hade vi inte känt oss så jävla ensamma i ett rum fullt med folk. Man kan inte vara ensam om man är tillsammans med någon. Man kan inte vara skit då. För även om den andra är skit, spya eller piss så blir det gegga av alltihop och gegga är bättre än skit.”
Tystnaden föll. Den gjorde så ibland. När de pratar så pratar de om ingenting. Folk bara säger saker. Jag ser det hända överallt.
”Så är det bara.” säger hon igen, som något sorts avslut.
Utifall att vi inte förstod. Eller lyssnade.
Sensommarkvällar vet ingen vad man vill ha. Allt, skulle inte räcka. Man vill insupa allt liv, men istället lever man och super. Ingen här är frisk.
Vi skulle kunna säga att vi tycker om det så, men då hade vi ljugit. Ingen tycker väl om det egentligen. Det är väl bara det att ingen tänkt på att det finns andra alternativ. Vi vet inte hur man gör.
Ikväll är himlen är lika grå som vårt gemensamma humör. Sanden börjar bli kall och jag vill vara den sista att erkänna det, men nu måste jag ta på mig jackan. Det är lediga dagar och långa nätter, då ingen vet om klockan är tre på natten eller dagen utan vi går till macken och frågar. Vi är harmlösa, dessa nätter. Farligast för oss själva.
Jag har aldrig räknat hur många vi är i genomsnitt. Det har inte hon heller, även fast vi båda brukar räkna väldigt mycket, men vi räknar kanske bara det som vi tror betyder något för oss själva. Ingen orkade som oss två, så det varierar alltid vilka andra som är på. När en ger upp blir den ersatt av någon annan. Inte för att människorna inte betyder något. Det är väl bara det att ingenting riktigt betyder någonting. För de flesta låter det lite sorgligt, men jag tänker att det är rätt skönt. Jag har inte ens min värdighet kvar att förlora då. Kanske var det den som försvann först.

Sveriges sexigaste gris
singel på krogen
när ingen annan ser flaskan
sönderslagen utblottad torr
ingen gillar dig egentligen
och du allra minst

dagarna du låste in
i världarna du gömde
någonstans mellan lakan
som bär din dna och endast
din, bara du.
ibland önskar du dig en katt

för frälsning får du bara
i sällskap och aldrig
så ensamt som det kan bli
när bara krukväxterna hör på

du önskar du hade en vän till
men du önskar dig alltid
något annat än det här
och när du egentligen är nöjd

så önskar du dig
lite till
lite längre
härifrån."

Ny vänner är som nya skor, man går bäst med de gamla

Den här dagen har faktiskt inte varit så himla dum, trots för lite sömn och mycket att göra. Att inte ha den sedvanliga formlektion-ångesten hjälpte en hel del. Snart är det dags för pillergöra för att göra Audrey Hepburns ansikte på ett glasfat. uuuuh. Jag tänkte försöka klura ut en grej till bilduppgiften också. Inte för att jag måste just precis nu, men det vore nice att göra något fint för en gångs skull. Nej idag måste jag plugga lite historia (trots att provet är en vecka bort, lite framförhållning har aldrig skadat...) och städa lägenheten.
Men jag belönar mig själv med ett nytt avsnitt Nip/Tuck och fruktsallad först. ;D

För en kompis som ska på bröllop i helgen har jag fotat tre klänningar som kan passa tillfället, då det svarta hålet i hennes garderob inte verkar ge resultat.
Alla är storlek small, men jag tycker de är rätt stora. Utom den rutiga, den är size 0, eller storlek 30. så typ xxs eller något sånt. Fast det tror jag inte på, egentligen.



Allison Paige – The End Of The World

Jag saknar Oscar.

HTML, tandtråd och skandalerna

Visst är det alldeles för sent men jag ska sova alldeles alldeles strax. Jag kände bara att jag ville göra klart lite. Fler saker står på kö men numera tänkte jag prioritera sömnen istället för alla måsten. Det är klart det är lite jobbigt att tänka annorlunda, men hey i slutändan är det jag som vinner på det. Så istället för att efterhärma grabbarnas start-stopp-tekniker, de i sängen och jag i livet (de har nog roligare), så tänkte jag väl försöka hålla ett jämnt tempo som jag orkar med. Då kanske det inte jämt är 150 %, men mitt huvud uppskattar det. Migränen besöker mig sällan numera.

Men det var ju faktiskt inte det jag satt och funderade på nu under kvällen. Jag vet väl inte vad jag funderade på. Ni vet när tankarna bara går runt runt runt och en vet bara inte vars de hamnar i slutändan. Kanske är jag trött.
Det kanske inte märks sådär supermycket men det är en mindre uppdatering av bloggen. Jag är ingen hejare på html och det är verkligen rena grekiskan för mig, men med lite google-hjälp och koncentration så blev det ändå något. Jag fuskade massor, såklart.
Sedan har jag också suttit och läst skvaller om bloggerskorna. oh dear. Jag behövde något att göra medan jag tandtrådade.

Never Shout Never – She's Got Style
Så himla fin ikväll.