måndag 30 mars 2009

Allt är politik och alla är en del av den

Klockan är redan sju och det känns ännu inte som att jag egentligen uträttat något alls av värde. Men det har jag förstås! Jag har hunnit med lite helande av själen, lägga upp en ny grupp (SSU Piteå) på facebook och såklart bejakat mitt eget nöje.
Det har varit intensiva helger, de två senaste i åtanke. SSU Norrbottens distriktsårskonferens och helgen därefter Socialdemokraternas distriktsårskonferens. DÅK DÅK DÅK. Det är klart det lockade att sjunka ner lite extra i stolen under partisternas utläggningar, men bara tack vare vilja och respekt så gjorde man just inte det. Men jag kan inte säga annat än att det var hemskt nära.
Ny ordförande för partiet, ny distriktstyrelse för SSU. Nya tider nya möjligheter, är det inte så?
Personligen drar jag ner lite på möjligheter för mer tid för mig själv. Alla behöver lite andrum någon gång nu och då, och det är just vad jag planerade att få. Lite egentid bara. SSU Piteå ligger just nu lite lågt i och med lokalen och någon måste börja ta tag i det för att det ska bli gjort. Jag kan inte vara den, men nog hoppas jag det finns en och annan medlem som lika gärna som jag vill se något mer än bara visionen.
Visioner har vi gott om och det är inget fel i det. Men ibland låter man en vision stanna såsom den är och det är däremot inte okej. Det är dags att göra verklighet av allt det där.
Vi börjar med lokalen och när byggdammet landar tar vi tag i resten av världen.
Själv tänkte jag börja med byggdammet i mig själv. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar