onsdag 10 februari 2010

Jag skulle aldrig våga

"Hon drömmer mardrömmar om döden som får mig att vekna."

Idag känns det inte som att jag har gjort något vettigt. Det har jag visst, men det känns inte så. Jag känner mig lat och faktiskt ganska äcklig. En dusch skulle inte skada och jag hade kunnat dra på mig något annat än mjukisbyxor när jag kom hem. Jag kunde ha diskat. Nej istället lade jag mig och såg Cashback som för övrigt var ganska ovärd, i alla fall med mitt humör. Jag har gjort absolut ingenting sedan jag kom hem. Jag har vilat. Men det får jag ju också göra. Ibland i alla fall. Skrev asjobbigt prov i skolan och jag känner att min hjärna har lagt av någon gång tidigare i veckan. Jag kan liksom inte fokusera. Inte orka.
Om jag lägger mig tidigt ikväll och plockar upp det värsta innan dess så kan imorgon bli produktivt. För när jag är såhär lat så blir jag bara på dåligt humör i slutändan när jag inser att tiden försvann, tid som behövdes för alla de där sakerna jag måste göra.

Ibland får en vara lat. eller?
Nej jag ska nog skriva ihop en lista på grejerna och göra bort minst hälften ikväll. Annars kommer jag inte kunna somna.

Kolla ledarsidan i Piteå-tidningen imorgon, krönikan är med där!

1 kommentar:

  1. Läste krönikan idag :)
    Den var bra,liksom dina andra har varit :)
    Kram

    SvaraRadera