lördag 20 februari 2010

My blueberry nights

Just nu myser jag med fantastisk musik och tänkte försöka hinna ut innan mörkret faller. Tur nog gör det ju inte det direkt. Jag har Finaste här och vi tänkte hitta thaimat. Eller... JAG vill hitta thaimat och choklad och blåbärspaj och mer mer mer. Nom.

Igår så blev det lite skolarbete (tur att jag redan var klar) och istället hängde jag på sossestugan hela dagen. Det var det ena och det andra som behövde fixas till kommunårskonferensen som är imorgon och Frida skulle haft det tungt om hon var tvungen att göra allt själv. Halv sex skjutsade hon i alla fall hem mig och trött, men koffeinhög grämde jag mig inför att ta itu med disken och matlagning innan jag och Finaste bara kunde lägga oss i sängen resten av kvällen. Men när jag öppnar dörren är det nästan helt mörkt i lägenheten, med undantag av tända ljus. Lugn musik spelas och på bordet står en bukett rosor i vatten. Köket är helt städat och sen erbjuder han mig en massage.
Det var en väldigt fin fredag, verkligen. Medan han sedan gjorde tråkiga skolarbeten tog jag en tupplur och sen låg vi och läste böcker tillsammans.
Vilket vi ska göra om idag. Med thaimat istället för tråkiga spaghetti och köttfärs och så ska vi spela Shaiya istället för att läsa böcker som analyserar samhället.

Så fint att ha någon som förstår mig.

1 kommentar:

  1. Haha,jag vet,men jag kallar pannkaka för poncake xD

    SvaraRadera