söndag 14 mars 2010

"Oj jag äter visst scones med båda munnarna"

Jag har upptäckt mönstret! När jag är med finaste så finns inte internet. Jag vill inte ens kolla facebook, så om jag och han skulle sluta i samma boende och dela liv så skulle jag totalt lägga ner med de här nymodigheterna. Jag drar mig till och med för att svara i telefon. Istället slår jag på en bra låt som är våran och klänger mig fast i hans kropp.
Den här helgen har vi inte gjort något särskilt. Vi har lagt oss tidigt varje kväll, suttit i min säng på kvällarna och sett OZ, Mentalist och lyssnat på musik. Det gör jag alldeles för sällan. Bara lyssnar på musik. Jag har gjort smoothies av diverse spännande saker som hälsofil, hallong, grapefruktjuice och mynta. Vi har pratat om allt och inget och jag älskar hur magisk min vardag blir med honom. Jag kan knappt vänta på att de dagarna ska bli fler.

Idag är det söndag och i vanlig ordning ska jag väl se över allt jag borde ha hunnit med förra veckan. Toppen. Istället prövar jag min jeansjacka till olika outfits och ser andra säsongen av gossip girl. Men jag ska faktiskt hinna se över krönikan som kommer i tidningen på torsdag och projektarbetet som måste bli klart nu nu nu.
Först ska jag bara släppa in solljuset i lägenheten.

XOXO ;)

1 kommentar:

  1. jag mimar/säger alltid med till "berättaren" i början av varje avsnitt "you know you love me, xoxo gossip girl" ;D

    SvaraRadera